2021-11-18 09:56:26 - Postet i Kampagne Postet i Mode Postet i Modeller

Cool old school vibes på NORDGREEN fotoskydning

To unge mandlige modeller på fotoskydning med cool dansk design og den fedeste attitude

Der var bud efter to mandlige modeller, der kunne levere den helt rigtige attitude i et fedt old school setup, da det danske brand Nordgreen, skulle producere materiale med deres nye kollektion af funktionelle ure i sæsonens nuancer. AW21 fik sloganet "inspireret af fortiden, designet til fremtiden" og vi synes de mange billeder står super skarpt i både opsætning, look og selvfølgelig i valg af modeller fra BASIC CPH.

Nordgreen fik nemlig fornøjelsen af vores erfarne PRO (professionelle) model, Jonatan, der med sin fortid i model verdenen inden ankomsten til BASIC CPH PRO, hurtigt kunne blive sendt ud som et erfarent ansigt og tage netop vores kunder med storm. BASIC CPH PRO har indtil videre haft stor tillid til hans evner og før dette sendt ham ud til kunder som både Pandora, Despite og Flying Tiger. Den anden model er vores skønne unge Nicklas, som startede som ny i BASIC CPH for mange år siden, men efterhånden ligeledes har fået bevist sine skarpe evner i arbejdet som model. Hans tidligere bookinger tæller blandt andre både som medvirken i Lukas Graham's musikvideo, Mobilepay og Aeropostole, hvor BASIC CPH fløj ham og 3 andre skønne unge modeller helt til New York til en fotoskydning for den amerikanske tøj forhandler.

 

En generation af dedikerede og dygtige modeller

På modelbureauet er vi altid begejstrede over, at opleve sådan et stærkt engagement og en 100% dedikation til at leve op til sit arbejde som model. De unge ansigter har ofte et ry for at løbe lidt for stærkt og have for mange bolde i luften med deres unge energi, men her på modelbureauet oplever vi tværtimod i stor stil, at vores mange unge modeller, mandlige som kvindelige, er utrolig dedikerede til at gøre et godt stykke arbejde, som var det et hvert andet job, de skulle forpligtige sig til. Bookerne har store forventninger til mange af dem og deres videre erfaring med model arbejde. Vi er sikre på, at de kommer til at gøre stærkt indtryk på de næste kunder, der kommer deres vej her hos bureauet.

Har du som kunde brug for en god anbefaling til en specifik type eller et særligt look, så vil vi altid gerne hjælpe med at finde de mest oplagte forslag ud fra vores kendskab og tidligere erfaring med de forskellige ansigter. BASIC CPH PRO er en underafdeling til BASIC CPH, hvor der i denne specifikke kategori er fokus på ansigter, der enten med mangeårig erfaring eller øvelse hos modelbureauet, kan garantere et vis niveau af evner ved alle slags bookinger. Hovedsiden BASIC CPH rummer et bredere antal af typer og ansigter med forskellige mængder af erfaring bag sig, men her gemmer sig absolut lige så mange fantastisk dygtige mandlige og kvindelige modeller og skuespillere, der kan levere arbejde i topklasse. Bookerne på modelbureauet er derfor ikke i tvivl om, at vi vil kunne hjælpe kunder i hus med præcis den dygtige type af model, som de har i tankerne.

Find kontaktinfo på alle bookere under fanen "kontakt os" her på siden, søg selv blandt modeller under fanen "søg model" eller smid os en ansøgning ved at udfylde skemaet her på siden, hvis du selv er interesseret i at blive det næste ansigt hos BASIC CPH PRO.