2021-03-31 15:29:31 - Postet i Kampagne Postet i Mode Postet i Modeller

PRO model Djuma på fotoskydning med herretøjspecialisten Deerest Copenhagen

Få et knivskarpt resultat med en professionel model fra BASIC COPENHAGEN PRO

En solrig dag, en frisk og knivskarp model samt det lækreste udvalg af kvalitetsjakkesæt. Det var rammerne for den seneste fotoskydning, som modelbureauet BASIC COPENHAGEN PRO fik sat i stand i fællesskab med herretøjsspecialisten, Deerest Copenhagen. Brandet startede deres univers i foråret 2018 og vi bookere har haft fornøjelsen af at samarbejde med dem flere gange siden. I denne artikel er det vores professionelle model, Djuma, som blev iklædt alt fra de mest elegante klassiske jakkesæt til lækre skjorter, veste og bryllupstøj.

 

Et vedvarende godt samarbejde mellem kunden og det professionelle modelbureau

Deerest Copenhagen er altid super cool til at finde nogle skønne og passende udendørs lokationer i samarbejde med hamrende dygtige fotografer, som Christopher Mertz, der blandt andet i galleriet nedenfor beviser evnen til virkelig at kunne fange diverse looks fra de skarpeste vinkler. Tidligere har andre profesionelle modeller fra BASIC COPENHAGEN PRO samt ansigter fra hovedsiden BASIC CPH også været på fotoskydninger med det seje brand, blandt andet vores herremodel Manfred, som du hurtigt får øje på i selskab med andre skarpe mandlige modeller som Ilir og Yaw, når du besøger Deerest Copenhagen's hjemmeside eller Instagram. Hos modelbureauet nyder vi netop samarbejder med brands som Deerest Copenhagen, hvor man får lov til at skabe længerevarende relationer, der giver mulighed for at lære hinanden bedre at kende og dermed giver os som modelbureau mulighed for at præsentere flere og nye ansigter, der forhåbentlig rammer hurtigt plet hos kundens behov og således gør arbejdet effektivt for begge parter.

 

Professionel model idag, sportsmodel imorgen

Der er ingen tvivl om, at den profesionelle model Djuma leverer et højt niveau efter sine nu 10 år i stald som model hos BASIC CPH. Dermed er han også blevet en erfaren herre, som vi på modelbureauet trygt sender afsted med en garanti for at levere et stærkt erfarent stykke arbejde og dermed resultat. Hos BASIC CPH anerkender vi dog mange modeller for at have flere kvaliteter og nyder kun, at disse modeller er i stand til at kunne levere stærkt arbejde på flere af vores platforme. Djuma er nemlig ikke kun præsenteret som professionel model hos BASIC COPENHAGEN PRO. Han kom i sin tid til modelbureauet med nogle imponerende sportslige evner og heraf trænede look, og vi bookere øjnede fra start en mulighed for at han kunne få nogle super gode oplevelser som sportmodel hos BASIC COPENHAGEN SPORT. Senest har du måske allerede spottet ham som en af hovedmodellerne hos det velkendte sportsbrand, SAYSKY, med vores anden skarpe sportsmodel, Charléne og tidligere har han ligeledes arbejdet for Aktiv Træning, lige så vel kunder som Lego og Øresundsbroen som "almindelig" model hos BASIC CPH og håndmodel for Mastercard hos BASIC CPH HÅND & KROP. Mulighederne er mange med Djuma! Der er derfor ingen tvivl om, at en model som ham er et stort aktivt for modelbureauet og at vi nyder hans lyst til jobs og mangeårige gode samarbejde med os.

Er du allerede model hos os, men føler at du kan bidrage med yderligere interessante evner end allerede oplyst, så husk du altid er velkommen til at kontakte os med supplerende information. Vores kundeforespørgsler kan variere mellem alt fra specifikke musikalske evner, som violin eller guitar, til sportslige kundskaber som breakdance, ballet eller parkour. Vi er nemlig et modelbureau, der arbejder med både foto- og reklamefilm, og dermed oplever at forespørgslerne kan omhandle ideer til både helt klassiske portrætter og super kreative storytellings. Så lad os endelig høre!