2020-12-09 14:12:24 - Postet i Mode Postet i Modeller

Søg og bliv opdaget som model

Som model- og skuespillerbureau modtager vi et utal af ansøgninger hver dag.. og det er vi vilde med! Vores pro model, Taby her er et klassisk eksempel på en af kvinderne, som uden selv at vide det, faktisk besad nogle utrolige evner til at skabe fantastiske resultater. Taby søgte via vores online ansøgningskema på hjemmesiden for blot 6 måneder siden, men har allerede startet en rygende modelkarriere.

 

Store model jobs, store oplevelser

Tabys arbejde har indtil videre omfattet spændende oplevelser med store kunder som både Pandora, Flying Tiger, Stressless, Oticon og Tempur, hvor hun har skulle agere alt fra knivskarp speaker i reklamefilm til en skøn kvinde klædt i alt fra smukke smykker til klæder. Derudover har hun også fået muligheden for nogle smukke skydninger med dygtige fotografer. Her i billedegalleriet kan du se et udsnit af hendes session med den top seje fotograf, Josephine Berzant, men vil du se mere til Taby, så kan du besøge hendes personlige portfolio her på hjemmesiden. Alle modeller, der optages i bureauet, får deres egen profil online med et sæt repræsentative billeder og et sæt data, hvor højde, størrelser, lokation og modelkategori er angivet. Den professionelle kategori kommer af evnerne og erfaringerne, og i Taby's tilfælde var det helt sikkert hendes fine naturtalent, der straks fik hende igang for fuld fart!

 

Vil du også være en del af modelbureauet?

Hvis du ligesom Taby går med en interesse for modelarbejde og selv følger dig udadvendt, fotogen og klar på chancerne for nogle nye oplevelser, så husk du altid er velkommen til at udfylde en ansøgning hos os under fanen 'bliv model' og dermed komme i betragtning til optagelse i bureauet. Måske det er din tur til lidt modelarbejde! Vi optager løbende modeller i mange forskellige kategorier og har ingen specifikke krav til model højde, vægt eller type, da vi som udgangpunkt løbende vurderer ud fra efterspørgsel fra kunder og disse spænder enormt bredt i deres produktioner.  Vi favner derfor overordnet 6 stærke kategorier, som hver især rummer både et bredt spænd af seje typemodeller og skuespillere, sportsmodeller, plussizemodeller, hånd- og kropsmodeller, børnemodeller og professionelle modeller. Du kan besøge de forskellige hjemmesider under fanen på hovedsiden og tage et kig på, hvad de forskellige kategorier favner ved at browse igennem modellerne eller læse nyhederne på siden, hvor vi løbende skriver om de samarbejder, som vi har og produktioner, der bliver lanceret med vores seje modeller.

 

Læs meget mere om den professionelle afdeling

I nogle af de forrige artikler her på den profesionelle side kan du blandt andet læse om vores tidligere store julekampagne for Pandora, vores Be-You samarbejde med Magasin og faktisk også, hvordan ideen opstod i samarbejde med den top professionelle model, Vanessa Stuhr Ellegaard og løbende udvikler sig i takt med den voksende interesse både fra kunder og modeller, som vi får nogle skønne samarbejder i hus med. Der er dog ingen tvivl om, at årets store COVID krise har sat sine spor for det store startskud, men vi har store forventninger til fremtiden og vi glæder os til at kunne komme i krig med endnu flere spændende ideer og samarbejder, som vi går og gemmer i godteposen til de lysere tider.

ansøg, bliv opdaget og få chancen for at springe med på et spændende nyt eventyr med os :-)

Fotograf: Josefine Berzant