2022-01-25 13:45:07 - Postet i Mode Postet i Modeller

SONDER AGENCY er lanceret - fyldt med skønne typemodeller

BASIC CPH siger velkommen til søsterbureauet SONDER AGENCY, der hylder diversitet og den unikke skønhed

I slutningen af 2021 skete forløsningen på mange måneders kreativ udfoldelse mod nye horisonter. SONDER AGENCY gik i luften og kunne præsentere en gennemarbejdet idé, hvor kulminationen på intensiv casting, produktion og grafisk arbejde skete med lanceringen af en hjemmeside, hvor du som kunde kan finde et nøje udvalg af fantastiske type modeller. SONDER AGENCY er nemlig indbegrebet af at hylde diversiteten og udfordre de klassiske skønhedsidealer ved at repræsentere en bredere vifte af personligheder, hvor hver models unikke kendetegn er fremhævet fremfor gemt. Her er ingen bokse, at passe ind i - alle modeller skal skabe hver deres personlige boks og bringe deres unikke kvaliteter til livs igennem fotoskydninger, videoproduktioner og shows, så du som kunde får en model, ikke blot som ansigt, men også som medskaber til et fantastisk resultat.

BASIC CPH har i mange år arbejdet mod netop, at præge branchen i en retning af, at typerne er mange og flere skal kunne afspejle sig i den markedsføring, som vi konstant præsenteres for. Fra start af har hjemmesiden altid haft fokus på at indeholde et miks af alle aldre, størrelser, etniciteter og typer. Derfor var der ikke tvivl om, hvorvidt SONDER AGENCY var et stærkt nyt muligt skud på stammen, da det kreative mor-datter par, Hanne og Josephine Berzant, kom med ideen om et samarbejde.

 

Find inspiration til din næste kreative idé

Leder du som kunde efter, at kunne bringe noget nyt til dit brand eller din næste markedsføringsidé, så kan SONDER AGENCY med sit strømlinede sort/hvide lineup af ansigter, være din vej til inspiration. Hjemmesiden er nemlig fra start af gået i luften med over 50 seje typer af forskellige køn. Tag f.eks den dragende grønlandske Malu, hvis skaldede isse går i unikt samspil med hendes grønne øjne og fine fregner eller den bryg-producerende japanske Yuki med sit lange fængende hår og gennemtrængende personlige præg på både stil og attitude. Det er mere reglen end undtagelsen, at især den personlige stil træder igennem og som kunde vil du også altid kunne få præsenteret materiale med deres unikke udtryk.

 

En spændende start på 2022

Dansk Magazine, Månestråle, Illum, Mark Kenly Domino Tan, Foam og andre skønne navne er blot nogle af dem, som allerede har fået øjnene op for at booke de unikke typer hos SONDER AGENCY. Året er altså startet ud med en bekræftelse på, at modellerne absolut giver et stærkt indtryk og vi ser frem til modeugen i februar, hvor SONDER AGENCY også allerede har fået flere navne booket på catwalken.

Føler du som person, at du også kan levere et stærkt indtryk eller en fed energi, så er ansøgningsprocessen altid åben på hjemmesiden. Her skal du blot udfylde et par korte facts om dig selv og vælge at uploade de billeder, som du føler repræsenterer dig og din type allerbedst. Der vil komme svar retur til dig uanset, om der bliver en plads til dig hos SONDER AGENCY eller ej.

Vi glæder os til at høre fra dig, uafhængigt af om du er en interesseret ny model eller en kunde på udkig efter et spændende samarbejde med SONDER AGENCY til din næste produktion. Find alt kontaktinfo her.