Vi benytter cookies. Læs om dem her. Ved at browse vores site, accepterer du vores privatlivspolitik

Cookies used by BASIC CPH
2022-01-25 13:45:07 - Kategorier: Mode, Modeller

SONDER AGENCY er lanceret - fyldt med skønne typemodeller

Byd velkommen til det nye søsterbureau, SONDER AGENCY! Bureauet, der hylder diversitet og den unikke skønhed. I slutningen af 2021 skete forløsningen på mange måneders kreativ udfoldelse mod nye horisonter. SONDER AGENCY gik i luften og kunne præsentere en gennemarbejdet idé, hvor kulminationen på intensiv casting, produktion og grafisk arbejde skete med lanceringen af en hjemmeside, hvor du som kunde kan finde et nøje udvalg af fantastiske type modeller.

Læs nyheden: SONDER AGENCY er lanceret - fyldt med skønne typemodeller
2021-11-18 09:56:26 - Kategorier: Kampagne, Mode, Modeller

Cool old school vibes på NORDGREEN fotoskydning

Der var bud efter to mandlige modeller, der kunne levere den helt rigtige attitude i et fedt old school setup, da det danske brand Nordgreen, skulle producere materiale med deres nye kollektion af funktionelle ure i sæsonens nuancer. AW21 fik sloganet "inspireret af fortiden, designet til fremtiden" og vi synes de mange billeder står super skarpt i både opsætning, look og selvfølgelig i valg af modeller fra BASIC CPH.

Læs nyheden: Cool old school vibes på NORDGREEN fotoskydning
2021-03-31 15:29:31 - Kategorier: Kampagne, Mode, Modeller

PRO model Djuma på fotoskydning med herretøjspecialisten Deerest Copenhagen

I artiklen kan du læse om en solrig dag med en frisk og knivskarp model iklædt det lækreste udvalg af kvalitetsjakkesæt. Det var nemlig rammerne for den seneste fotoskydning, som modelbureauet BASIC COPENHAGEN PRO fik sat i stand i fællesskab med herretøjsspecialisten, Deerest Copenhagen. I denne omgang var det den professionelle model Djuma, som modelbureauet kan prale af at have fornøjelsen af at bruge til et stort omfang af opgaver både indenfor BASIC CPH samt de underliggende afdelinger hos BASIC COPENHAGEN PRO, HÅND & KROP og SPORT.

Læs nyheden: PRO model Djuma på fotoskydning med herretøjspecialisten Deerest Copenhagen
2020-12-09 14:12:24 - Kategorier: Mode, Modeller

Søg og bliv opdaget som model

BASIC CPH er et model- og skuespillerbureau med kontor og studie på Nørrebro i København. Bureauet favner over 5000 seje typemodeller og kunder fra både indland og udland - og Taby er blot en af de modeller, som på kort tid har fået en masse gode oplevelser igennem sin optagelse i bureauet. Du kan også blive en del af BASIC CPH ved at sende en ansøgning via vores online ansøgningsskema på hjemmesiden - måske bliver du den næste med en lille blomstrende modelkarriere.

Læs nyheden: Søg og bliv opdaget som model
2020-09-09 13:18:00 - Kategorier: Kampagne, Mode, Modeller

Beauty shoot med Salon Lækker

Skønhedsklinikken Salon Lækker ledte efter et særligt fint ungt ansigt, der skulle pryde deres nye billeder i butikken. Vores PRO model, Nikoline var heldigvis det helt rigtige match og der blev ikke sparet på stylingen af hverken hår eller makeup, så der kunne komme nogle super skarpe beauty billeder ud af det. Se et udsnit af det smukke resultat her i galleriet..

Læs nyheden: Beauty shoot med Salon Lækker
2020-08-27 14:27:52 - Kategorier: Kampagne, Mode, Modeller

BeYou-kampagne for Magasin

Det startede med en casting af 15 udvalgte kvindelige BASIC CPH modeller, som skulle præsentere deres bedste bud på, hvad der var karakteristisk for dem og deres interesser. Herefter kom der fire af de smukke modeller på skydning for Magasin og deres unikke BeYou kampagne. Lokationen var i indre København og resultatet kan ses både online og rullende på skærme samt på store plakater i deres butikker. Vi elsker dem!

Læs nyheden: BeYou-kampagne for Magasin
2020-06-10 16:28:11 - Kategorier: Mode, Modeller

PRO TEENS på fotoskydning

En række af vores unge teens blev udvalgt til at deltage i en cool fotoskydning på lokation i indre by. En smuk herskabslejlighed fik derfor besøg af fotograf Christine Skude og 8 modeller, som blev tryllet endnu smukkere ved hjælp fra stylist Jesper Hentze og den skønne Daniel Mortensen, som stod for hår. Hver model fik deres individuelle udtryk og brillierede i høj grad i præcis det setup, som de skulle arbejde med.

Læs nyheden: PRO TEENS på fotoskydning
2020-06-10 15:58:48 - Kategorier: Mode, Modeller

Begyndelsen på BASIC COPENHAGEN PRO

BASIC COPENHAGEN PRO er det nyeste skud på stammen hos BASIC CPH. Det begyndte i vinteren 2019, hvor vi fandt en fælles interesse med den topprofessionelle danske model, Vanessa Stuhr Ellegaard. BASIC CPH hyrede derfor Vanessa og gik benhårdt i gang med at caste og scoute de stærkeste opkommende ansigter.

Læs nyheden: Begyndelsen på BASIC COPENHAGEN PRO
2020-06-04 10:39:42 - Kategorier: Mode, Modeller

Splinternye PRO polas

Hos BASIC CPH forsøger vi altid at gøre vores bedste for at holde profilerne opdateret med friske og stærke billeder. For nyligt udvalgte vores Head of PRO, Vanessa, en række new faces, som hun tog med på skydning for at få lavet nye polas til deres online profil. Ideen var at holde det simpelt og rent i udtrykket for også at kunne præsentere modellerne på deres smukke og mest naturlige måde overfor kunderne.

Læs nyheden: Splinternye PRO polas